Hentes tokány

Elkészítés módja
1. A hagymát apróra, a húst, szalonnát, sonkát, csemegeuborkát vékony csíkokra vágjuk.
2. A szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a hagymát és megdinszteljük.
3. Rátesszük a húst, sózzuk, borsozzuk és mindig csak kevés vizet aláöntve lassan pároljuk.
4. Mikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk a csíkokra vágott sonkát. Ha a hús már puha, beletesszük a csemegeuborkát és a paradicsompürét. Átpirítjuk és levesszük a lángról.
5. Köretnek rizst vagy burgonyakrokettet ajánlok hozzá.
Jó étvágyat kívánok!
Sertéstarja szeletekből /natúr módon elősütve/ hagyma nélkül, hentes szeletként ismeretes, azonos hozzávalókkal és elkészítési móddal.
Mindkét változata igen ízletes étel.
Az angolszalonna és gépsonka összetétellel sem rossz.
Tesóm hentes, de nem ezért szeretem ezt az ételt, hanem az íze miatt! Itt pont úgy van elkészítve, ahogy szeretem! Kedvenc!
Pazar finomság!
Befizetünk menzára hozzád!
Ez aztán a kiadós ebéd!!!!:)