Hamis húsleves kiskockatésztával
Elkészítés módja
1. A leveshez a sárgarépát megtisztítjuk, a sajtreszelőn legyaluljuk. A cukrot az olajon közepes lángon világosbarnára pirítjuk – de vigyázzunk, ne süssük túl, mert akkor keserű lesz –, majd a répával még 3 percig sütjük.
2. Ezután 1 liter vízzel fölöntjük, a leveskockát belemorzsoljuk, a Piros Arannyal ízesítjük, ha kell, utánasózzuk. A kiskocka tésztát a levesbe szórjuk, egyszer-egyszer megkeverve megfőzzük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.