Grillezett csirkemell csípős, oregánós pácban

Elkészítés módja
1. A csirkemelleket megmossuk, leszárogatjuk. Ha túl nagyok lennének, keresztben bevágjuk, kihajtjuk, majd óvatosan nagyobb szeletekké verjük. A csípős paprikát karikákra vágjuk, az olajjal az oregánóval és a Tabasco-mártással összekeverjük. A csirkemellfiléket beleforgatjuk, majd letakarva, hűtőszekrényben legalább egy éjszakán át pácoljuk.
2. Sütéskor lecsöpögtetjük, megsózzuk, megborsozzuk, és a felforrósított rostsütő lapra fektetve, parázs fölött, (idényen kívül, teflon serpenyőben minimális zsiradékon)a filék mindkét oldalát megsütjük. Köretként fóliában sült burgonyát kínálunk hozzá.
Nagyon guszta:) Mentem is.
Köszönjük szépen.
Szuper jó recept