Gombás palacsinta újragondolva

Elkészítés módja
1. Először elkészítem és megsütöm a palacsintákat..kb. 10-12 db lesz belőle.
2. Ezután néhány kanálnyi olajon megfuttatom a hagymát, megpirítom, majd a tűzről lehúzva belekeverem a pirospaprikát és a piros aranyat.
3. Ezután jön bele a gomba, az összes fűszer és lefedve puhára párolom.
4. Nem főzöm el róla a levet, hanem a tejfölbe kevert liszttel behabarom.
5. Egy jénaiban, vagy egy magasabb szélű tepsiben rétegesen lerakom a gombapörköltet és a felcsavart és kb. 2cm szélesre metélt palacsintákat, 2-2 sor legyen és aki szereti, szórhat közé reszelt trappista sajtot is ( kb. 10 dkg)
6. A tetejére megtartok néhány kanál tejfölt, egy pár db "palacsintacsigát" díszítésnek és ha gondoljuk még összemelegíthetjük a sütőben, de nem feltétlenül szükséges.
Gombás palacsinta újragondolva recepthez fűződő történet, jótanács
Az én családom imádja az erőset, így aztán tálaláskor ezt is meglocsoljuk egy kis chilli-szósszal, de ez nem kötelező! :D Könnyű finom egytálétel, jó étvágyat hozzá.
Tetszik:) Megy a kedvencekhez.
Üdvözöljük weboldalunkon.
Feltöltésével esélye nyílt a 20.000,- forintos vásárlási utalvány megnyerésére.
Kívánjuk használja sikerrel oldalunkat.