Gombás-májas, töltött csirkecomb

Gombás-májas, töltött csirkecomb recept
Hozzávalók
•  8 db csirkecomb
•  4 db tojás
•  25 dkg gomba
•  2 db csirkemáj
•  3 db zsemle
•  2 dl tej
•  10 dkg húsos füstölt szalonna
•  2 fej vöröshagyma
• 
•  őrölt bors
•  ételízesítő
•  szárnyas fűszerkeverék
•  1 csomag petrezselyemzöld
•  2 kanál libazsír

Elkészítés módja

1. A tojásokból hármat megfőzünk.

2. A vöröshagymát és a petrezselymet apróra vágjuk, A csirkemájat,szalonnát és a főtt tojásokat felkockázzuk.

3. A zsemléket tejbe beáztatjuk, kinyomkodjuk.

4. A csirkecombokat megtisztítjuk, sózzuk.

5. A szalonnát megpirítjuk és a kisült zsiradékán megdinszteljük a hagymát.

6. Hozzáadjuk a csirkemájat, sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt szórunk rá.

7. Ha a máj fehéredni kezd rátesszük a gombát és addig pároljuk míg elfövi a levét, majd levesszük a tűzről.

8. Hozzákeverjük a kinyomkodott zsemléket, petrezselyemzöldet és egy nyers tojást.

9. A combokon fellazítjuk a bőrt és beletöltjük a tölteléket.

10. Tepsibe tesszük, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk.

11. Kevés vizet és zsírt teszünk alá, lefóliázzuk a tepsit és egy órát sütjük.

12. Levesszük a fóliát és sűrűn locsolgatva szép pirosra sütjük.

13. Tetszőleges körettel, salátával kínáljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

A leírásban szereplő Gombás-májas, töltött csirkecomb recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (töltött csirkecomb, töltött gomba, töltött csirke) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Gombás-májas, töltött csirkecomb recept - 1 hozzászólás

  1. manócska
    manócska #7681 2013. 10. 02. 09:03 Válasz

    Nagyon guszta:)

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Még több csirkemáj, csirkecomb recept
Még több csirkemáj, csirkecomb recept

Gombás-májas, töltött csirkecomb recept - 1 hozzászólás

  1. manócska
    manócska #7681 2013. 10. 02. 09:03 Válasz

    Nagyon guszta:)

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.