Gombás-krémsajtos tészta

Elkészítés módja
1. A gombát megmostam, felszeleteltem.
2. A hagymát apróra vágtam és olajon megdinszteltem.
3. Hozzáadtam a gombát és a fűszereket, majd puhára pároltam.
4. Hozzáadtam a sajtot, amivel alaposan összekevertem és 2-3 percig főztem.
5. Külön kifőztem a tésztát, majd összekevertem a gombás masszával.
Gombás-krémsajtos tészta recepthez fűződő történet, jótanács
Előkészületekkel együtt max. fél óra alatt kész.
Ez pont akkor jó tényleg, amikor az embernek nincs ideje. Gyors vacsi pl.
Nekem is ez volt az első gondolatom: seperc alatt elkészül, mégis ízletes, és nem valami vásárolt (fél)készétel. Én is előszeretettel főzök hasonlókat, mikor nincs kedvem/időm hosszasan pepecselni az ebéddel. Meg amúgy is szeretem a tésztás, sajtos ételeket. :)
Örülök, hogy tetszik :). Én is szeretem, ha gyorsan készen van egy étel, és ez olyan.
Gyors és finom étel.
Ilyenek kellenek majd a meleg napokra.
Gusztusos,köszönöm szépen.