Gombaleves

Elkészítés módja
1. Az apróra vágott vöröshagymát a forró olajon megfuttatjuk, majd rászórjuk a vékony metéltre darabolt sárgarépát, fehérrépát, a szeletelt gombát és összepirítjuk.
2. Ekkor megszórjuk a liszttel, elkeverjük, felöntjük 1 liter vízzel és, ha felforrt, akkor sóval, borssal, az aprított fokhagymával, petrezselyemmel ízesítjük.
3. Végül közepes tűzön készre főzzük. Forrón tányérba szedjük és ízlés szerint, simára kevert tejfölt teszünk bele. Ízlés szerint, főzhetünk bele 1 marék lúdgégetésztát is.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.