Csokoládés-kókuszkrémes tekercs

Elkészítés módja
1. A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a sárgákat a cukorral fehéredésig keverjük, majd belekeverjük a vízgőz fölött felolvasztott étcsokoládét, hozzáadjuk a kakaóport, a sütőporral elkevert lisztet, és a kemény habbá vert tojásfehérjékkel lazítjuk.
2. Sütőpapírral bélelt nagyméretű gáztepsibe öntjük, elsimítjuk és 180 C-os sütőben, kb. 15-20 perc alatt megsütjük, úgy hogy a piskóta széle ne száradjon meg, hogy fel tudjuk tekerni. Ezután deszkára borítjuk, lehúzzuk róla a sütőpapírt és tiszta sütőpapírba feltekerjük, kihűtjük.
3. A pudingport a cukorral, a tejjel felfőzzük, még melegen a kókuszreszeléket hozzákeverjük és kihűtjük. A vajjal jó habosra, krémesre keverjük.
4. A tekercset a papírból kibontjuk és a krémmel megtöltjük, feltekerjük. Hűtőbe tesszük és amikor jól lehűlt, akkor a keményre vert tejszínnel bevonjuk.
5. Csokiforgáccsal, meggyszemekkel díszítjük.
Nagyon szép:-)
Köszönöm szépen,győzték dicsérni,akik megkóstolták.
Pünkösdre sütöttem és elutaztattuk .
valóban!Gratulálok mestermű!
Editke csodaszép a sütid:)