Csirkenyárs

Elkészítés módja
1. A csirkemellet feldaraboltam nagyobb kockákra.
2. A tejszínt összekevertem a fűszerekkel, kevés tejjel növeltem a mennyiséget, majd az összes csirkemellkockát belepakoltam és órákra a hűtőbe raktam.
3. A szalonnát nagy kockákra vágtam, a kolbászt nagyjából 3 centis darabokra, a póréhagymát is.
4. A gombát megpucoltam, a szárát eltettem más célokra.
5. Mielőtt a vendégek megérkeztek, elkészítettem a nyársakat.
6. Egy nyársra felkerült (különböző sorrendben) nagyjából 3 db csirkemellkocka, 3 db kolbászka, 1-2 db szalonnakocka, 2-3 db gombafej, a nyárs végére pedig egy hagyma.
7. Tepsibe raktam és 200 fokon kb. 40 percig sütöttem.
8. Közben azért kétszer megnéztem, hogy a hús jól át legyen sülve.
Csirkenyárs recepthez fűződő történet, jótanács
Kerti party a barátokkal, tökéletes vendégváró, ami előre elkészíthető. Nekem 8 db nyársom van, egyszerre ennyit tudok sütni. A képen sütés előtt.
Nagyon guszta:)
Azért így szimpatikusabb, hogy nem "csak" csirkehúsból van! :)