Csirkecomb sült, sajtos rizi-bizi gombóccal

Elkészítés módja
1. A combokat megtisztítjuk, megmossuk, kettévágjuk a forgóiknál és jól bedörzsöljük a fűszerkeverékkel.
2. Ezek után a húsokat egy tálba tesszük, az étolajat ráöntjük, összeforgatjuk az egészet és egy órát állni hagyjuk.
3. Ezután a fűszeres lével együtt egy sütőzacskóba tesszük őket.
4. A zacskó száját rögzítjük és a felső felén tűvel megszurkáljuk.
5. A zacskót tepsire téve, 1 órán át sütjük 200 fokon.
6. Amíg sülnek a combok elkészítjük a köretet.
7. A hozzávalókat összekeverjük és kisebb rudakat, vagy gombócokat formázunk belőle.
8. Egy tálcára rakjuk, majd egyenként lisztbe forgatjuk és forró olajban aranysárgára sütjük őket.
Köretként, vagy önálló ételként is fogyaszthatjuk.
Köszönöm szépen Manócska.
Gusztusos!