Brassói aprópecsenye felturbózva

Elkészítés módja
1. A sertéscombot és a szalonnát kockákra, vagy csíkokra vágjuk tetszés szerint.
2. A burgonyát megtisztítjuk, felkockázzuk.
3. A hagymákat apróra vágjuk.
4. A paprikákat vékony csíkokra vágjuk.
5. A szalonnát megpirítjuk, rátesszük a vöröshagymát és megdinszteljük.
6. Hozzáadjuk a fokhagyma 3/4 részét és a húst, sózzuk, borsozzuk, majd egy csipet majoránnát teszünk rá.
7. Mindig csak pár csepp vizet hozzáadva készre pároljuk.
8. Ha a hús megpuhult, hozzáadjuk a paradicsompürét, a paprikacsíkokat és átpirítjuk.
9. Rátesszük a maradék fokhagymát, elkeverjük, de nem főzzük tovább.
10. A burgonyát bő olajban kisütjük és a húshoz keverjük.
11. Uborkasalátát készítünk hozzá.
Jó étvágyat kívánok!
Vártam, hogy mivel turbóztad fel, ám max. a paprikákat érzem annak. Így olyan magyaros lett! :)