Brassói aprópecsenye felturbózva

Brassói aprópecsenye felturbózva recept
Hozzávalók
•  80 dkg sertéscomb vagy lapocka
•  15 dkg húsos füstölt szalonna
•  1-1.5 kg burgonya
•  2 fej vöröshagyma
•  2 fej fokhagyma
•  2 db piros kápia paprika
•  2 db zöld hegyes erős paprika
• 
•  őrölt fekete bors
•  csipet majoránna
•  1 evőkanál paradicsompüré
•  étolaj

Elkészítés módja

1. A sertéscombot és a szalonnát kockákra, vagy csíkokra vágjuk tetszés szerint.

2. A burgonyát megtisztítjuk, felkockázzuk.

3. A hagymákat apróra vágjuk.

4. A paprikákat vékony csíkokra vágjuk.

5. A szalonnát megpirítjuk, rátesszük a vöröshagymát és megdinszteljük.

6. Hozzáadjuk a fokhagyma 3/4 részét és a húst, sózzuk, borsozzuk, majd egy csipet majoránnát teszünk rá.

7. Mindig csak pár csepp vizet hozzáadva készre pároljuk.

8. Ha a hús megpuhult, hozzáadjuk a paradicsompürét, a paprikacsíkokat és átpirítjuk.

9. Rátesszük a maradék fokhagymát, elkeverjük, de nem főzzük tovább.

10. A burgonyát bő olajban kisütjük és a húshoz keverjük.

11. Uborkasalátát készítünk hozzá.

Jó étvágyat kívánok!

A leírásban szereplő Brassói aprópecsenye felturbózva recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (brassói aprópecsenye, brassói) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Brassói aprópecsenye felturbózva recept - 1 hozzászólás

  1. karperec
    karperec #6891 2013. 07. 29. 20:32 Válasz

    Vártam, hogy mivel turbóztad fel, ám max. a paprikákat érzem annak. Így olyan magyaros lett! :)

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Brassói aprópecsenye felturbózva recept - 1 hozzászólás

  1. karperec
    karperec #6891 2013. 07. 29. 20:32 Válasz

    Vártam, hogy mivel turbóztad fel, ám max. a paprikákat érzem annak. Így olyan magyaros lett! :)

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.