Barbecue oldalas

Elkészítés módja
1. A húst a hagymákkal, sóval, egész borssal feltesszük főni.
2. A paradicsomokat leforrázzuk, meghámozzuk, kis kockákra vágjuk.
3. A hagymákat apróra vágjuk.
4. A barbecue pác: Kevés olajon aranysárgára pirítjuk a cukrot.
5. Rátesszük a hagymákat, egy-két percig együtt pirítjuk, majd a többi hozzávalót is beletesszük és sűrűn kevergetve egy órát kis lángon főzzük.
6. Ha a hús megpuhult, kivesszük, lecsepegtetjük.
7. Bekenjük a páccal és hűtőbe tesszük egy órára.
8. A húst nyáron grillre, télen a sütőben rácsra tesszük, aláteszünk egy tepsit kevés vízzel (hogy a lecsepegő zsír vagy pác ne égjen meg) és szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
HÚ! Ez a recept is megy a kedvencekbe!
Nagyon guszta!
Gratulálok:Edit.