Bakonyi sertésborda

Elkészítés módja
1. A húsokat kiklopfoltam, sóztam, borsoztam, majd lisztbe forgattam és kevés olajban kisütöttem. (Én házi sonkát használtam.)
2. A sonkát apró kockákra vágtam, kisütöttem, hozzáadtam a kockára vágott hagymát, amit üvegesre pároltam, majd jött a paradicsom és paprika, ami szintén kis kockára volt vágva.
3. Hozzáadtam a szeletelt gombát is, valamint a pirospaprikát. 1 deci vizet tettem rá, beleraktam a hússzeleteket és még 10 percig kis fokozaton főztem, majd a tejföllel és az étkezési keményítővel behabartam.
4. Nokedlivel tálaltam.
Nagyon guszta,finom étel.
látom valaki mellényomott a kiscsillagodnak...
Az én ízlésemnek ez az étel maximális!
Marcsi!Nagyon gusztusos és finom étel.Kedvenceknél a helye.