Bakkercokker
Ági
Bemutatkozás:
Amikor megismertem a páromat, akkor kezdtem főzni, 2002-ben. Muszájból. Sokáig én is csak azokat a recepteket készítettem el, amiket könyvekben, vagy a neten találtam. Mostanra előjött a kreatív énem, így saját ötleteimet is meg tudom valósítani.
-Ági
- Név
- Ági
- Felhasználói név
- Bakkercokker
- Weboldal
- http://bakkercookker.blogspot.com
- Regisztráció időpontja
- 2017. 11. 03. 07:33
- Utoljára belépett
- 2019. 12. 11. 14:39
- Mesterszakács
- -
- Feltöltött receptek
- 31 db
- Feltöltött cikkek
- -
- Hozzászólások
- -
- Kedvenc recepjei
- -


Észt karácsonyi Kringle
1. A lisztet összekeverjük a sóval. 2. Elmorzsoljuk a vajjal, majd hozzáadjuk a tojást. Beleöntjük a langyos, cukros tejben felfuttatott élesztőt és ..

Havas hegycsúcskeksz
1. Összekeverjük a lisztet, a sót, a sütőport és a szódabikarbónát. 2. A vajat a cukorral együtt simára dolgozzuk. 3. Hozzáadjuk a tojást, a fahéjat..

Rákospalotai rétes
1. Az almákat meghámozzuk, a magházakat kivesszük, nagy lyukon lereszeljük. 2. Hozzáadjuk a mazsolát, a ledarált diót és puszedlit. 3. Az egészet ös..

Zserbóízű csillagsüti
1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 30 percre hűtőbe tesszük. Ha nagyon ragacsos lenne, teszünk hozzá egy kevés lisztet. 2. A sárgabarackot felkock..

Fekete-erdő torlillatekercs
1. A lisztet, a sütőport, a medvehagymát és a sót összekeverjük. A zsiradékot elmorzsoljuk a liszttel. Annyi vizet teszünk hozzá, hogy a tészta összeá..

Húsvéti húskosár
1. A megfőzött és megpucolt tojásokat a zöldségek főzőlevébe áztatva egy éjszakára a hűtőbe tesszük. 2. A darált húst az összes többi hozzávalóval eg..

Juhtúrós báránykák
1. A lisztet elkeverjük a sóval, borssal és a sütőporral, majd elmorzsoljuk a zsiradékkal. Hozzáadjuk a juhtúrót, az apróra vágott fűszernövényt, majd..

Zöldborsós húsgolyók
1. A húst a zabpehely kivételével az összes többi alapanyaggal összegyúrjuk. Végül annyi zabpelyhet adunk hozzá, hogy formázható legyen. A masszát pih..

Orosz töltött tésztatekercsek (Gruzincsi..
1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és 30 percet pihentetjük. 2. Ezalatt a darált húshoz hozzáadunk 1 db kisebb, kockára vágott vöröshagymát, 2 gere..

Holstein tortácskák
1. A hús hozzávalóit a zabpehely kivételével összekeverjük.Annyi zabpelyhet adunk hozzá, hogy formázható legyen. 30 percig pihentetjük. 2. Egy szilik..

Ördöglepény ördögtojással
1. A céklát apró kockára vágjuk és feltesszük annyi vízben főni, hogy utána 8 db tojást szépen ellepjen. 2. A tojásokat megfőzzük, meghámozzuk és a c..

Színes káposztás tészta
1. A tésztát enyhén sós, lobogó vízben kifőzzük, majd lecsepegtetjük. 2. A lila és a fehér káposztát vékonyra vágjuk, vagy aprítóban ledaráljuk. Két ..

Mozart kosárkák
1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Amint összeállnak az alapanyagok, mehet is a hűtőbe. Nem kell sokáig gyúrni! 2. A kosárformákat egy ecset segít..

Gömbölyű borsóleves
1. Elkészítjük a csipetkét. A liszthez hozzákeverjük a petrezselymet és a sót. Kanalanként adagolva annyi vizet adunk hozzá, hogy a tészta összeálljo..

Pagoda húsgolyó távol-keleti körettel
1.A hús hozzávalóit - a zabpehely kivételével- összekeverjük, majd annyi zabpelyhet adunk hozzá, hogy formázható legyen. 30 percig állni hagyjuk. 2. ..
Nincsenek kedvencei.
Weboldalunkon a kedvencek funkció használata regisztrációhoz kötött. A funkció segítségével bármely regisztrált felhasználónk szabadon összgyűjtheti kedvenc receptjeit.
Nincsenek hozzászólásai.
Weboldalunkon a hozzászólások írása cikkekhez vagy receptekhez, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat hozzászólást cikkekhez vagy receptekhez.
Nincsenek cikkei.
Weboldalunkon a cikk feltöltés, ahogy a recept feltöltés is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat és tölthet fel cikket. Ha Te is kedvet kaptál cikkíráshoz, ide kattintva máris kezdheted.