Virslis zöldségsaláta

Elkészítés módja
1. A konzerveket levükkel együtt egy tálba öntjük. A virsliket vékonyan fölkarikázzuk, a zöldséghez adjuk.
2. Az újhagymát zöldjével együtt apróra vágjuk, ahogyan a petrezselymet is, a virslis zöldségre szórjuk.
3. A vizet egy pohárba öntjük, a porcukrot kiskanállal kevergetve föloldjuk benne. A borssal, az ecettel és az olajjal összekeverjük, a zöldségekre öntjük. Letakarva rövid időre hűtőszekrénybe tesszük, hogy az íze egy kicsit összeérjen.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.