Gyümölcsös vadsaláta

Elkészítés módja
1. A fenyőmagot egy serpenyőben, zsiradék nélkül megpirítjuk, hűlni hagyjuk.
2. A sült húst a rostjaira merőlegesen vékonyan fölszeleteljük, majd kisujjnyi széles csíkokra vágjuk. Mindkét gyümölcsöt leszemezzük, megmossuk. A szőlőszemeket elfelezzük, magjukat kikaparjuk.
3. Az ecetben a sót meg a borsot elkeverjük, majd apránként az olajat is hozzáadjuk. Az így előkészített hozzávalókat az olajos öntettel összeforgatjuk, salátalevelekkel bélelt tálba halmozzuk. Jól behűtve kínáljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.