Majonézes halsaláta

Majonézes halsaláta recept
Hozzávalók
•  30 dkg főtt halfilé
•  45 dkg főtt burgonya
•  15 dkg csemegeuborka
•  2 közepes alma (25 dkg)
•  2 főtt tojás
•  7 evőkanál majonéz
•  1 púpozott evőkanál mustár
•  1 csapott evőkanál porcukor
•  1 mokkáskanál só
•  1 citrom leve

Elkészítés módja

1. A halat és a megtisztított burgonyát az uborkával, az almával meg a főtt tojással együtt vékony csíkokra vágjuk.

2. A majonézt a mustárral és a porcukorral ízesítjük, megsózzuk, majd a citrom levét is belecsöpögtetjük.

3. Az előkészített hozzávalókat beleforgatjuk, végül lefedve, rövid időre a hűtőszekrénybe tesszük, hogy íze egy kicsit összeérjen.

A leírásban szereplő Majonézes halsaláta recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (saláták) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.