Korhelysaláta

Elkészítés módja
1. A csalamádét lecsöpögtetjük, de levét félretesszük. A virslit lebőrözzük – már ha bőrös virslit használunk –, majd kb. 3 milliméter vastagon fölszeleteljük.
2. Az így előkészített hozzávalókat a majonézzel összekeverjük. Ha túl sűrű lenne, egy kevés, a csalamádéról leöntött lével ízesítjük. Megkóstoljuk, ha kell sóval, mustárral, porcukorral, citromlével esetleg őrölt borssal utánaízesítjük.
Korhelysaláta recepthez fűződő történet, jótanács
Csalamádéból lehet kapni édeset és csípőset, a salátához célszerű vegyesen vásárolni.
Virsli helyett csíkokra vágott sonkával is készíthetjük, ebből kb. 20 deka kell.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.