Rác saláta
Elkészítés módja
1. A burgonyát meghámozzuk, majd 2 centis kockákra vágjuk, akárcsak a kicsumázott paprikát és a lehéjazott paradicsomot. A lilahagymát megtisztítjuk, vékonyan fölszeletelve gyűrűire szedjük.
2. A vízben a sót meg a cukrot kiskanállal kevergetve föloldjuk. Ezután az ecetet és az olajat hozzáadjuk, a fölaprított metélőhagymával és a borssal fűszerezzük, végül beleforgatjuk a földarabolt zöldségeket.
3. Lefedve, rövid időre behűtjük, hogy az íze összeérjen. 10 deka apró kockákra vágott, kisütött, lecsöpögtetett húsos szalonnával is gazdagíthatjuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.