Majonézes, sonkás zöldbabsaláta

Majonézes, sonkás zöldbabsaláta recept
Hozzávalók
•  70 dkg főtt zöldbab (fagyasztott vagy konzerv is lehet)
•  15 dkg sonka
•  10 evőkanál majonéz
•  1 evőkanál porcukor
•  1 kisebb citrom leve
•  1 csokor petrezselyem
•  1-2 evőkanál tárkonyecet

Elkészítés módja

1. A jól lecsöpögtetett babot kétcentis darabokra, a sonkát kis kockákra vágjuk.

2. A majonézt a porcukorral a tárkonyecettel meg a citromlével ízesítjük, a fölaprított petrezselyemmel fűszerezzük.

3. A babot és a sonkát az ízes majonézhez keverjük.

A leírásban szereplő Majonézes, sonkás zöldbabsaláta recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (saláták, babsaláta) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.