Vargányás rizottó

Vargányás rizottó recept
Hozzávalók
•  25 dkg vargánya gomba
•  2 csésze rizottó rizs
•  2 csésze víz
•  1 csapott evőkanál ételízesítő
•  1 fej hagyma
•  30 dkg fagyasztott zöldségkeverék
•  1 db paradicsom
•  1 db kisebb cukkini
•  0.5 dl tejszín
•  10 dkg reszelt parmezán sajt

Elkészítés módja

1. Az apróra vágott hagymát megdinszteljük, rádobjuk a felszeletelt gombát, cukkinit, paradicsomot, fagyasztott zöldséget és átpirítjuk.

2. Adunk hozzá 2 csésze rizst, 4 csésze vizet, ételízesítőt és fedő alatt kb. 20 perc alatt puhára főzzük.

3. Ezután levesszük a fedőt, hozzáadjuk a tejszínt, a parmezánt, (ezek krémessé, selymessé teszik), így még 3-4 percig kevergetjük és melegen tálaljuk.

Nagyon laktató étel.

A leírásban szereplő Vargányás rizottó recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (rizotto) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Vargányás rizottó recept - 1 hozzászólás

  1. zsuzsa56
    zsuzsa56 #7807 2013. 10. 14. 16:49 Válasz

    Nagyon finom,sokszor készítem el én is.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Vargányás rizottó recept - 1 hozzászólás

  1. zsuzsa56
    zsuzsa56 #7807 2013. 10. 14. 16:49 Válasz

    Nagyon finom,sokszor készítem el én is.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.