Tonkacho (rántott sertéskaraj japánosan)
Hozzávalók
• személyenként kb.14 dekás sertéskarajból a hagyományos módon sütött rántott karaj
a körethez:
• fejes káposzta
a szószhoz:
• 3 evőkanál Worcester szósz
• 3 evőkanál nem túl sós sötét szójamártás
• 1 evőkanál kechup
Elkészítés módja
1. Hagyományos módon rántott karajt készítünk, és még forrón ujjnyi csíkokra vágjuk. A szószhoz valókat összekeverjük.
2. Minden tányérra vékony csíkokra vágott káposztát halmozunk, a forró húst rárakjuk, és a szósszal meglocsoljuk.
Tonkacho (rántott sertéskaraj japánosan) recepthez fűződő történet, jótanács
A köretként kínál káposztát vékony csíkokra vágott sárgarépával, hagymával és fehér retekkel is összeforgathatjuk; és meglocsolhatjuk egy kevés csilis olajjal is.
A leírásban szereplő Tonkacho (rántott sertéskaraj japánosan) recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (karaj) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.