Töltött pizzás pogácsa

Elkészítés módja
1. A lisztbe belekeverjük a sót, belemorzsoljuk az élesztőt, hozzáadjuk az olajt és a langyos vízzel szép simára dagasztjuk.
2. 1 cipót formálunk belőle amit tányérra helyezünk, majd egy enyhén vizezett folpackkal légmentesen lefedjük. Kétszeresére kelesztjük.
3. Ezután a hűtőbe tesszük a felhasználásig (kb. 1 óra, de lehet több idő is).
4. Miután kellően megkelt a tésztát lisztezett munkalapra tesszük és nagyméretű pogácsaszaggatóval kiszúrjuk és egy pohár talpával a közepét jól benyomjuk.
5. A sajtot lereszeljük, a kolbászt karikákra, a paradicsomot, paprikát szeletekre vágjuk.
6. A pogácsafészekbe először reszelt sajtot teszünk, majd a többi hozzávalót elosztjuk rajta.
7. A tészta széleit felvert tojással lekenjük és oregánóval megszórjuk.
8. 210 fokra melegített sütőben, 15-20 perc alatt arany barnára megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.