Tejfölös karalábéleves

Elkészítés módja
1. A zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk.
2. A hagymát megpucoljuk, de egészben hagyjuk.
3. A petrezselyem- és a zellerzöldet apróra vágjuk.
4. A vajon megdinszteljük a zöldségeket.
5. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt adunk hozzá és rászórjuk a pirospaprikát.
6. Felöntjük vízzel és félig puhára főzzük.
7. Mielőtt teljesen puha lenne, beletesszük a tésztát, zellerzöldet és a petrezselymet.
8. A tejfölt elkeverjük a liszttel és behabarjuk a levest.
9. Habarás előtt kivesszük a vöröshagymát.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Így még én sem próbáltam,de nem lehet rossz.
Karalábélevest én is szoktam készíteni, de tejfölt még soha nem tettem bele. Gondolom el nem rontja.
Nagyon guszta leves!