Tejfölös-gombás tyúkragu, vajas lúdgégetésztával

Elkészítés módja
1. A meghámozott apróra vágott vöröshagymát, a forró olajon arany barnára pirítjuk, majd hozzáadjuk a nagyobb darabokra vágott megmosott tyúkmellet, tyúkcombot és félig öntjük vízzel. Ekkor sóval, borssal a zúzott fokhagymával ízesítjük és lefedve, lassú tűzön háromnegyed puhára pároljuk. Közben a levét, többször kevés vízzel pótoljuk.
2. Ha kész, akkor hozzáadjuk a megmosott cikkekre vágott gombát, megszórjuk az aprított petrezselyemmel és ha, készre párolódott a tejfölből, lisztből kevés hideg vízzel készített csomómentes habarással besűrítjük.
3. Közben a körethez, a lúdgégetésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük és a forró vajon átforgatjuk.
4. Tálaláskor a vajas lúdgégetésztát tányérra halmozzuk és mellészedjük, a forró tejfölös-gombás tyúkragut. Megszórhatjuk apró kockákra vágott pirospaprikával.
Köszönjük a dicséretet kedves Mária.
Nagyon jól néz ki finom lehet.
Tetszik a recept köszönöm szépen