Tárcsán sűlt vegyes húsok
Elkészítés módja
1. A húsokat megmosom, leszárítom.
2. A zöldfűszereket összeaprítom, hozzáadom a fokhagymaprésen összenyomott fokhagymagerezdeket.
3. Az étolajjal, a sóval és az őrölt borssal jól összekeverem.
4. Ezek után minden előkészített hús egyik oldalát bekenem a fűszerpéppel, egymásra helyezem őket és egy napra hűtőszekrénybe teszem hagy érjen össze a fűszerekkel.
5. Másnap forró tárcsán, vagy grillrácson pirosra sütöm őket.
Tárcsán sűlt vegyes húsok recepthez fűződő történet, jótanács
A hétvégén családi ebédre voltam hivatalos, ahol nekem kellett főznöm. A meghívás kecsegtető volt, mivel tárcsán sütött húsokról volt szó és külön kérés volt, hogy a húsok zöldfűszerezést kapjanak. Ennek megfelelően készültem elő, hogy legyen ideje összeérni a húsoknak a fűszerekkel.
Köszönöm szépen ! Tényleg finom is lett, feldobta az ízvilágot a zöld fűszer !
Guszta!!!!