Fóliában sült harcsa, joghurtos kapros zöldbabbal

Elkészítés módja
1. A halat 4 szeletre vágjuk, megsózzuk, a kétféle borssal fűszerezzük, pár csepp citromlével és olajjal meglocsoljuk, összeforgatjuk. Egyenként vastag alufóliába csomagoljuk. Így pácoljuk 20-30 percen át.
2. A pácolt, fóliába csomagolt halszeleteket grillrácsra rakva, közepesen erősen izzó parázs fölött kb. 10 percig sütjük.
3. Közben egy serpenyőt vagy lábast teszünk a hal mellé, olajat öntünk bele, és megforrósítjuk rajta a zöldbabot. A lecsöpögtetett joghurtot enyhén megsózzuk, a fölaprított kaporral fűszerezzük.
4. Tálaláskor a halat a fóliából kicsomagolva tányérra rakjuk, a forró zöldbabot melléhalmozzuk, és a kapros joghurttal meglocsoljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.