Mustáros, sült csirkecombok, grillezett kukoricával
Elkészítés módja
1. A csirkecombokat éles késsel kicsontozzuk, lebőrözzük, kicsit megklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk.
2. A mustárt az olajjal elkeverjük, beleszórjuk az aprított kakukkfüvet, fokhagymát, és megkenjük vele a combokat. Lefóliázva 1-2 órára hűtőbe tesszük pácolódni.
3. Végül a sózott, borsozott csemegekukoricát, a pácolt hús mindkét oldalát a forró grillen, (vagy kevés zsiradékon serpenyőben) pirosra sütjük. Tálaláskor tányérokra szedjük, és a kukoricákat meglocsoljuk olvasztott margarinnal.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.