Szűzpecsenye tejszínes ördögszekérgombával, gnoccival

Elkészítés módja
1. Egy serpenyőben felhevítem az olajat. Az érmékre vágott szűzpecsenyét sózom, borsozom, majd lisztbe mártva elkezdem sütni. Amikor mindkét oldala szépen megsült, és puha, akkor jó. (Ha makacsabb hússal van dolgunk, akkor fedjük le, és puhítsuk a húst, majd süssük zsírjára. Kevés vizet ajánlok aláönteni.) Amikor elkészült, kiveszem a serpenyőből egy tűzálló tálba és melegen tartom.
2. A gnocchit kifőzöm sós, lobogó vízben 5 perc alatt, és azt is félreteszem tálalásig. Kevés olajjal összerázom.
3. A gombát megtörlöm és hosszában szeletekre vágom.
4. Megint olajat hevítek, és rádobom a gombaszeleteket. Pár percig pirítom, majd vizet öntök rá, és a vadászmártás-alapot hozzákeverem. Utána sózom, ízesítem, és tejszínnel felöntöm. 1-2 perc alatt kiforralom, és már tálalhatom is a hússal és a gnocchival.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.