Szilvalekváros-mézes kocka

Elkészítés módja
1. A mézet a kávéval, a rummal, a tojások sárgájával, a margarinnal meg a fűszerekkel habosra keverjük. A liszttel elkevert sütőpor belekeverjük, majd a kemény habbá vert tojásfehérjét is óvatosan beleforgatjuk.
2. A tésztát egy kivajazott és liszttel behintett tepsibe simítjuk, tetejét a durvára vágott dióval gazdagon megszórjuk majd előmelegített sütőben, 180°C-on 45 perc alatt megsütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni, majd deszkára borítjuk és lapjában ketté vágjuk. A szilvalekvárt kevés vízzel kikeverjük, majd a tészta alsó felére kenjük. A tészta tetejét ráillesztjük, és porcukorral meghintve, kockákra vágva kínáljuk.
Selymes és nagyon krémes az összhatás, egyik íz sem tolakszik, megfelelő az összhang.
Ezeket így együtt még sehol nem láttam. Milyen lehet az összhatás?