Sült túrótorta erdei gyümölcsökkel
Elkészítés módja
1. A tészta hozzávalóit kézzel összedolgozzuk, linzer állagú tésztát kapunk.
2. Amíg elkészítjük a túrós tölteléket, addig hűtőbe tesszük.
3. A tortaformát kibéleljük sütőpapírral, az oldalát vajjal körbekenjük.
4. A töltelékhez az összes hozzávalót kimérjük egy mélyebb tálba és botmixerrel alaposan összedolgozzuk. (Aki szereti a mazsolát, a végén még azt is tehet bele.)
5. Elővesszük a tésztát és kézzel szépen belenyomkodjuk-egyengetjük a formánk aljába, villával megszurkáljuk.
6. Ráöntjük a túrós krémet és előmelegített sütőben 170 fokon 1 óra alatt megsütjük. Tűpróba!
7. Teljesen kihűtjük.
8. Erdei gyümölcsös réteg: 30 dkg vegyes gyümölcsöt a kihűlt túrótortára szépen elhelyezgetünk, majd 1 csomag piros tortazselét a csomagoláson leírtak szerint elkészítünk és a gyümölcsre öntünk.
9. Kb. 1 óra alatt megdermed a gyümölcszselé és tálalhatjuk is.
Imádom a túrót, biztos nagyon finom!:)
Ez az igazán finom túrós az igazi gyümölccsel!! :)
Jó vastagon túróval, gyümölccsel, ahogy szeretem! Naggggyon finom!!! :)