Sült csirkemell rebarbaramártással

Elkészítés módja
1. A húsokat megmosom, szép szeletekre vágom, kiklopfolom és fél óráig tejben áztatom, mert ettől nem szárad ki a hús sütéskor.
2. A fél óra elteltével törlőpapírral letörlöm a húst, majd sózom és fűszerkeverékkel mindkét oldalát beszórom, végül lisztbe forgatom.
3. Meleg, de nem túl forró olajban kisütöm szép pirosra őket.
4. A rebarbarát megpucolom, lehúzom vékony héját és apró kockákra felvágom.
5. Felteszem a tűzre és annyi vizet öntök rá, hogy ellepje.
6. Sózom és mivel a rebarbara nagyon savanyú, ezért cukrot is adok hozzá. 5-10 perc alatt szétfő.
7. A tejfölt a liszttel és a vízzel csomómentesre kikeverem és folytonos keverés mellet, hozzáadom a rebarbarához.
8. Amint felforr, máris elkészült a finom rebarbaramártás.
9. Burgonyapürével és őszibarackkompóttal tálalom.
Nagyon guszta:)