Pulykamedalion párolt gyümölcsökkel

Pulykamedalion párolt gyümölcsökkel recept
Hozzávalók
•  60 dkg pulykamedalion
•  csipetnyi őrölt ánizs
• 
•  2 alma
•  1 körte
•  3 dkg vaj
•  1 dl fehérbor
•  1 citrom leve
•  20 dkg szilva
•  20 dkg szőlő

Elkészítés módja

1. A medalionokat enyhén kiverjük, megsózzuk, és az ánizzsal ízesítve roston megsütjük.

2. Az almát meg a körtét hosszában kettévágjuk, magházukat kimetsszük, húsukat cikkekre vágjuk. Teflon serpenyőben a vajat fölolvasztjuk, a gyümölcsöket hozzáadjuk, és a fehérborral meg citromlével ízesítve 3-4 percig pároljuk. Ekkor a kimagozott, négybe vágott szilvát meg a leszemezett szőlőt is hozzáadjuk, és kevergetve további 3-4 percig pároljuk A kész párolt gyümölcsöket a hús köreteként kínáljuk.

A leírásban szereplő Pulykamedalion párolt gyümölcsökkel recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.