Pulykamedalion párolt gyümölcsökkel

Elkészítés módja
1. A medalionokat enyhén kiverjük, megsózzuk, és az ánizzsal ízesítve roston megsütjük.
2. Az almát meg a körtét hosszában kettévágjuk, magházukat kimetsszük, húsukat cikkekre vágjuk. Teflon serpenyőben a vajat fölolvasztjuk, a gyümölcsöket hozzáadjuk, és a fehérborral meg citromlével ízesítve 3-4 percig pároljuk. Ekkor a kimagozott, négybe vágott szilvát meg a leszemezett szőlőt is hozzáadjuk, és kevergetve további 3-4 percig pároljuk A kész párolt gyümölcsöket a hús köreteként kínáljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.