Sült csirkecomb csirkemájjal
Elkészítés módja
1. A húst és a májat megmossuk leszárítjuk, a vöröshagymát megpucoljuk és karikára vágjuk.
2. A tepsit kiolajozzuk, a kettévágott májakat a vöröshagymát, a csirkecombokkal és a fűszerekkel valamint kevés olajjal összeforgatjuk. Ezután egy órára hűtőbe tesszük, hogy a fűszerekkel összeérjen, majd 2 dl vizet öntünk alá.
3. Előmelegített sütőben, 200 fokon, néha ellenőrizve készre sütjük.
2. A körethez a rizst átválogatjuk, leöblítjük és olajon a zöldborsóval, sárgarépával és az összevágott petrezselyemmel átforgatjuk. Vízzel felöntjük, hogy ellepje és készre főzzük.
Köszönjük szépen! Margit követte el, aznap engem is meglepett. Ugyanis nem igazán szoktuk megbeszélni, hogy mi legyen az ebéd ! Tényleg nagyon finom volt, és nem egy ördöngös az elkészítése!
Nagyon jó kis recept! Most meg tudnám enni!