Spagettis torta

Elkészítés módja
1. A spagettit forró, lobogó sós vízben kifőztem, majd leszűrtem, vízzel leöblítettem.
2. Egy tálba tettem.
3. A párizsit lereszeltem (durvábbra), egy fej vöröshagymát felaprítottam, olajon üvegesre pároltam, megszórtam pirospaprikával, rátettem a reszelt párizsit (hússal is készíthető), kicsit megborsoztam, pici vizet öntöttem rá, majd fedő alatt 10-15 perc alatt megsütöttem, mint a pörköltet.
4. A tojásokat felvertem a tejföllel, kevés borssal, ételízesítővel összekevertem.
5. A tálban várakozó tésztára öntöttem, összekevertem a párizsis pörkölttel, majd a tojásos tejföl 2/3 részét is hozzákevertem.
6. A tortaformát kivajaztam, morzsával meghintettem, majd a tálban lévő spagettit beletettem.
7. Az 1/3 rész tojásos tejföllel lekentem, reszelt sajttal megszórtam.
8. 200 fokon 20-25 percig sütőben sütöttem, míg szép színt kapott a tetején a sajt.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.