Marhahússal töltött canneloni

Elkészítés módja
1. A töltelékhez a kétféle hagymát megtisztítjuk,, finomra vágjuk. Serpenyőben az olajat kissé megforrósítjuk, a vöröshagymát 2-3 percig pirítjuk rajta , félidőben a fokhagymát is rádobjuk. A húst hozzáadjuk, kevergetve fehéredésig sütjük, majd a sűrített paradicsommal és a borral ízesítjük, a kakukkfűvel meg az origanóval fűszerezzük, kissé megsózzuk, megborsozzuk.
2. Az így elkészített tölteléket a tészta hengerekbe töltjük, majd egy kiolajozott tűzálló tálba tesszük, szorosan egymás mellé.
3. A mártáshoz a szalonnát apró kockákra, a hagymát finomra vágjuk. A fokhagymát péppé zúzzuk. Az olajat serpenyőben kissé megforrósítjuk, a szalonnát kevergetve megpirítjuk rajta , majd a hagymával pirítjuk kb. 2 percig. A fokhagymát beleforgatjuk.
4. A paradicsomot meghámozzuk, apróra vágjuk, az előzőekhez adjuk, kevergetve 10 percig főzzük, közben a borral ízesítjük, kissé megsózzuk, megborsozzuk, origanóval fűszerezzük. Egyenletesen a cannelonira halmozzuk, a parmezánnal megszórjuk. Közepesen forró sütőben kb. 30 percig sütjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.