Spagettifészek

Elkészítés módja
1. A tésztát sós, olajos, forróvízben kifőzöm és lehűtöm.
2. A hagymát apróra vágom, a fokhagymát összezúzom.
3. Egy serpenyőben felteszem az olajat, majd beleteszem a hagymákat, kicsit dinsztelem, majd rádobom a húst és szép pirosra sütöm 2-3 perc alatt.
4. Ekkor hozzáadom a feldarabolt cukkinit, a paradicsomot, sót, borsot, vágott petrezselymet és mérsékelt tűzön kb. 20 perc alatt saját levében puhára párolom.
5. Egy sütőedényt vajjal vagy olajjal kikenek, majd a kihűlt spagettit villára tekerem és a sütőedényben fészek formára alakítva lerakom.
6. A fészkek közepét kicsit kimélyítem és ebbe beleteszem a cukkinis húsragut.
7. A tojásokat csipet sóval, tejjel és a sajt 2/3 részével kikeverem és kanalanként a fészekre teszem, majd az egészet a maradék sajttal megszórom és 190 fokos sütőben, kb. 20-25 perc alatt megsütöm.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.