Sonkás-sajtos, rántott karaj

Sonkás-sajtos, rántott karaj recept
Hozzávalók
•  4 vastagabb szelet csont nélküli karaj
•  4 szelet lapka sajt
•  4 szelet gépsonka
• 
•  2 tojás
•  liszt
•  zsemlemorzsa
•  olaj a sütéshez

Elkészítés módja

1. A vastagabb karajszeleteket félbevágta, de nem vágtam át teljesen.

2. Kiklopfoltam, sóztam és a már felvágott szeletek közé tettem egy szelet sonkát és sajtot.

3. A szeleteket lisztbe, tojásba, morzsába forgattam és forró olajban kirántottam.

4. Burgonyapürével körítve tálaltam.

A leírásban szereplő Sonkás-sajtos, rántott karaj recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (karaj, rántott sajt) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Még több karaj recept
Még több karaj recept

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.