Sertés raguleves karfiollal

Elkészítés módja
1. A zöldségeket és a hagymákat megtisztítjuk.
2. A húst kockára vágjuk. A hagymát apró kockára felaprítjuk, a zöldségeket kockára, vagy karikára vágjuk.
3. Az olajt felforrósítjuk és rádobjuk a vöröshagymát, megpároljuk, majd rátesszük a fokhagymát és a húst együtt tovább pároljuk.
4. Sózzuk, borsozzuk, addig pároljuk amíg majdnem zsírjára sül. Ekkor rászórjuk a zöldségeket, az apróra vágott petrezselyemlevelet rövid ideig tovább pároljuk együtt, végezetül felöntjük kb. 1,5-2 l vízzel, belerakjuk a paradicsomot és a paprikát.
5. Lassú tűzön főzzük. Amikor háromnegyed fövésben van, akkor belerakjuk a levesbe a karfiolt, a csigát és készre főzzük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.