Sajttal töltött, rántott csirkemell

Elkészítés módja
1. A csirkemell-filét felszeleteltem (ebből 4 szép szelet és 2 db kicsi lett). Kiklopfoltam, megmostam, sóztam, borsoztam.
2. A bundához valókat jól felvertem.
3. A húsra tettem egy szelet trappista sajtot, majd befedtem egy másik szelet hússal.
4. Először lisztbe, majd a masszába forgattam, majd újból lisztbe, amit rányomkodtam.
5. Felhevített étolajban, lassú tűznél, fedő alatt kisütöttem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.