Sajttal töltött, rántott csirkemell

Sajttal töltött, rántott csirkemell recept

Elkészítés módja

1. A csirkemell-filét felszeleteltem (ebből 4 szép szelet és 2 db kicsi lett). Kiklopfoltam, megmostam, sóztam, borsoztam.

2. A bundához valókat jól felvertem.

3. A húsra tettem egy szelet trappista sajtot, majd befedtem egy másik szelet hússal.

4. Először lisztbe, majd a masszába forgattam, majd újból lisztbe, amit rányomkodtam.

5. Felhevített étolajban, lassú tűznél, fedő alatt kisütöttem.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Még több csirkemell recept
Még több csirkemell recept

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.