Sajtos-tejfölös csirkemell

Elkészítés módja
1. A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk és sóval, borssal meghintjük mindkét oldalát.
2. Az étolajat felhevítjük és a húst kisütjük.
3. Miután kisült papírtörlőre szedjük, lecsepegtetjük, majd egy 20×30 cm-es tepsibe sorakoztatjuk.
4. A tetejüket lekenjük tejföllel, megszórjuk pirospaprikával, végül befedjük a szeletelt sajttal. 2-2 szelet sajt kerül a tetejére.
5. Ezek után 200 fokra előmelegített sütőben pirosra sütjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.