Sajtos-köménymagos perec

Sajtos-köménymagos perec recept
Hozzávalók
•  20 dkg liszt
•  15 dkg margarin
•  5 dkg reszelt sajt
•  1 tojássárgája
•  1 dkg élesztő
•  2 evőkanál tejföl
•  2 kávéskanál só
A kenéshez:
•  1 tojás
A tetejére:
•  köménymag
•  reszelt sajt

Elkészítés módja

1. A tésztához az élesztőt a tejfölben elkeverem és hozzáadom a liszthez a többi hozzávalóval együtt.

2. Könnyen nyújtható tésztát gyúrok belőle, amit nem kell pihentetnem.

3. Azonnal kinyújtom és kb. 3-4 mm-es vastagra kiszaggatom.

4. Tojással lekenem, köménymaggal és reszelt sajttal meghintem és 180 fokos sütőben készre sütöm.

A leírásban szereplő Sajtos-köménymagos perec recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (sajtos perec, perec) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.