Sajtos húspogácsák
Elkészítés módja
1. A kétféle darált húst a sóval, a borssal ízesítjük, a lereszelt vöröshagymát vagy a vöröshagymakrémet hozzáadjuk, a mustárral, a reszelt parmezánnal és a kis kockákra vágott trappistával (edamival) összedolgozzuk.
2. A masszából nedves kézzel 8, nem túl vastag húspogácsát formálunk. Amikor a rostély kellően forró és a faszén csak parázslik alatta, a húspogácsákat rárakjuk és többször megforgatva 10-12 perc alatt megsütjük. Közben egy kevés olajjal kenegetjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.