Rostonsült csirkemell fűszeres paradicsommártással
Elkészítés módja
1. Először a mártást készítjük el. Ehhez a paradicsomokat félbevágjuk, a magokat kikanalazzuk, majd húsukat nagyon apró kockákra vágjuk, keverő tálba szórjuk. A friss fűszereket meg az ízesítőket hozzáadjuk, megsózzuk, megborsozzuk, majd letakarva hűtőszekrénybe rakjuk.
2. Serpenyőben kevés olajat forrósítunk, a csirkemell szeleteket a sóval és a borssal megszórjuk, majd a serpenyőbe fektetjük. Oldalanként kb. 2 percig pirítjuk, egyszerre mindig csak két szeletet, hogy a hús kényelmesen elférjen. A serpenyőbe vajdarabokat dobunk, és a felolvadt vajjal locsolgatjuk a húst.
3. A csirkemell szeleteket a tárkonyos paradicsommártással meglocsolva, pirított burgonyával körítve tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.