Ribizlis-túrós szelet

Elkészítés módja
1. A tojássárgáját a cukorral, olvadt margarinnal, citrom levével kikeverem, a fehérjét a cukorral kemény habbá verem és a két masszát óvatosan összekeverem.
2. Hozzáadom a sütőporos lisztet.
3. Sütőpapiros sütőlapon 170 fokon kisütöm.
4. Amikor kihűlt a lap, három egyenlő részre vágom és krémmel megtöltöm.
5. A vaníliás pudingot a szokásos módon felfőzöm.
6. A túrót, cukrot, 1 citrom levével kikeverem és a kihűlt pudinghoz keverem.
7. A lapokat megtöltöm vele - lehet közben ribizliszemeket szórni a túróra.
8. A tetejére 1 tojásfehérjét gőz felett 1 citrom levével és 10 dkg cukorral keményre verek és a felső lapra rákenem.
9. Ribizliszemekkel díszítem.
Ribizlis-túrós szelet recepthez fűződő történet, jótanács
Nagyon finom.
Köszönöm nagyon finom volt.
Szép szeletek,finom citromos habbal turbózva.
Finom lehet!
Ez nagyon finom lehet Marcsi!