Rakott spagetti

Elkészítés módja
1. A tésztát sós, forró vízben kifőzzük, leszűrjük és vízzel leöblítjük.
2. A tejfölt a tojásokkal, ételízesítővel, borssal kikeverjük, kevés étolajat öntünk rá és összekeverjük.
3. A vöröshagymát apróra daraboljuk, felmelegített olajon átfuttatjuk, pirospaprikával megszórjuk majd a durvára reszelt párizsit rászórjuk és ízlés szerint fűszerezzük.
4. Fedő alatt készre sütjük.
5. Egy hőálló tálat vajjal kikenünk, egy sor tésztát teszünk az aljára.
6. Erre jön a fele mennyiség párizsi, majd a fűszeres-tojásos tejföllel meglocsoljuk, elsimítjuk és ezt a folyamatot addig folytatjuk, míg el nem fogynak a hozzávaló.
7. Az utolsó sort tojásos tejföllel lekenjük, bőven megszórjuk reszelt sajttal. 5 dkg vajat apró darabokban rátesszük és 200 fokra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
Jó étvágyat hozzá!Rakott spagetti recepthez fűződő történet, jótanács
Készíthetjük hússal, vagy zöldségekkel is.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.