Pontyburger

Elkészítés módja
1. A pontyfasírtnál leírtak szerint elkészített masszából 8, egyenként jó féltenyérnyi, nem túl vastag halpogácsát formálunk. Egy nagy serpenyőben olajat forrósítunk, és a halfasírtokat oldalanként kb. 3 perc alatt színesre sütjük rajta. Lecsöpögtetjük.
2. A hamburgerbucikat félbevágjuk, és a kitörölgetett serpenyőben megforrósítjuk, egy kicsit meg is pirítjuk. A bucik aljára laskára vágott salátalevelet rakunk, amit majonézzel meglocsolunk. A halpogácsákat rárakjuk.
3. Erre aztán ketchupot, mustárt, fölszeletelt olajbogyót, apró citromfiléket vagy paradicsomkarikákat rakunk, ki hogy kedveli; de kerülhet rá fölszeletelt kígyóuborka is. A bucik tetejét rárakjuk, és azonmód, frissen tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.