Pirított sertésszűz, rókagombás tésztával
Elkészítés módja
1. A csíkokra vágott, lehártyázott húst kevés olajon megpirítom.
2. Amikor már szép piros, hozzáadom a vékonyra szelt hagymát, a zúzott fokhagymát és végül a megtisztított, felszeletelt rókagombát .Együtt az egészet megsütöm és csak a végén sózom.
3. Ezek után meghintem az apróra vágott petrezselyemmel és ráöntöm a tejszínt, végül összeforralom.
4. A paradicsomot kis kockákra vágom és egy kanál olajon kicsit megfuttatom.
5. A tésztát sós forró vízben kifőzöm.
6. A végén az egészet összekeverem és az aprított paradicsommal megszórva tálalom.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.