Pirított sertésszűz, rókagombás tésztával

Pirított sertésszűz, rókagombás tésztával recept

Elkészítés módja

1. A csíkokra vágott, lehártyázott húst kevés olajon megpirítom.

2. Amikor már szép piros, hozzáadom a vékonyra szelt hagymát, a zúzott fokhagymát és végül a megtisztított, felszeletelt rókagombát .Együtt az egészet megsütöm és csak a végén sózom.

3. Ezek után meghintem az apróra vágott petrezselyemmel és ráöntöm a tejszínt, végül összeforralom.

4. A paradicsomot kis kockákra vágom és egy kanál olajon kicsit megfuttatom.

5. A tésztát sós forró vízben kifőzöm.

6. A végén az egészet összekeverem és az aprított paradicsommal megszórva tálalom.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.