Pikáns töltött csirkecombok, sajttal sült brokkolival

Elkészítés módja
1. A megmosott csirkecombok alsó combcsontjait kifilézzük, majd a bőrét a kezünkkel lazán fellazítjuk, és sózzuk, borsozzuk.
2. A töltelékhez az áztatott, kicsavart zsemléket tálba tesszük, majd hozzáadjuk a tojást, és sóval, borssal, a szeletelt zöldhagymával, zúzott fokhagymával, aprított zellerzölddel, petrezselyemmel ízesítjük. Annyi zsemlemorzsát adagolunk hozzá, hogy könnyen formálható tölteléket kapjunk. Ezután habzsákba kanalazzuk, és megtöltjük vele a csirkecombokat. Most kívülről megkenjük a csípős ketchuppal, olajozott tepsibe fektetjük, és meglocsoljuk olajjal.
3. Lefóliázva 190 °C-os sütőben majdnem puhára pároljuk, majd a fóliát eltávolítva pirosra sütjük. Közben a körethez, a lecsepegtetett brokkolirózsákat vajazott tepsibe tesszük, megszórjuk őrölt szerecsendióval, reszelt füstölt sajttal, és a csirke után a forró sütőben pirosra sütjük.
4. Ha minden elkészült, a pikáns töltött csirkecombokat a sajttal sült brokkolival tálaljuk.
Nagyon köszönjük. :)
5 csillag:)