Mogyóróhab karamellöntettel
Elkészítés módja
1. A mogyorókrémet a tejjel simára keverjük, majd a kemény habbá vert tejszínnel lazán összeforgatjuk.
2. Az öntethez a vaj felén a cukrot megkaramelizáljuk, a vizet ráöntjük, majd addig főzzük, amíg a karamell teljesen el nem olvad. Ekkor a maradék vajat is beledobjuk, elkeverjük, majd kihűtjük.
3. Tálaláskor a mogyoróhabot tányérokra kanalazzuk, a karamellöntetet köré locsoljuk, végül félbevágott eperrel díszítjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.